Fotolijsten voor cafés

Het interieur van een café is constant in beweging. Om mee te te zijn met de laatste trends en toch niet altijd te hoeven boren in de muren kunnen zijn fotolijsten hiervoor een prima oplossing! Je kan ze rechtstreeks ophangen aan de muur als afzonderlijke kader maar ook als fotomuur of compostie. Er bestaan ook ophangsystemen die het mogelijk maken de kaders vertikaal en horziontaal te verplaatsen zonder dat er moet geboord worden.

 

Standaard fotolijst formaten

Wanneer je vaak reclame of folders plaats doe je er goed aan fotolijsten te kopen volgens de meest frequente standaardmaten. Zo zijn de lijsten in A3 en A4-formaat bijzonder populair. Ze zijn niet alleen frequent verkrijgbaar maar ook een pak goedkoper dan andere formaten. Wens je de volledige collectie fotolijsten uitpluizen dan kan je een kijkje nemen in de shop van Acaza waar ik geregeld leuke hebbedingetjes bestel:

http://www.acaza.nl/fotolijsten

 

 Kliklijsten

Een innoverend product dat een waardige opvolger is voor de traditionele fotolijst is de kliklijst. Deze kan je, zoals de naam al doet vermoeden, makkelijk openklikken. Zo kan je in enkele seconden tijd foto’s en reclamefolders omwisselen.  Kliklijsten zijn verkrijgbaar in de standaard metaalkleuren maar ook zwart en wit. Ook hier zijn de de prijzen van standaard formaten doorgaans goedkoper.

 

 

2 thoughts on “Fotolijsten voor cafés

  1. Heel erg bedankt voor deze verhelderdende informatie. ik was al even op zoek naar fotolijstjes en weet nu ook hoe ik de formaten juist moet lezen. ik dacht altijd dat deze afmetingen gingen over de buitenste afmetingen maar het is dus effectief de benutbare ruimte in de lijst zelf. Maakt het zoeken naar een geschikt formaat een pak makkelijker! Lijsten op maat kosten me toch net iets te veel…

Comments are closed.